Az állatorvosi sulikba nehéz bejutni. És kémiát és biológiát kell nagyon tudni? És milyen tanácsaid vannak még ehez kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 20:08
1/6 anonim válasza:
Az a baj,hogy vagy iszonyat protekcióval,vagy majdnemhogy 480 ponttal lehet bejutni sajnos.Biológia,Kémia emeltszintű ötössel,és mondjuk két felsőfokú nyelvvizsgával simán be lehet jutni..
Tanács csak annyi,hogy tanulj nagyon sokat,ha tényleg szeretnéd,remélem sikerülni fog!
2/6 anonim válasza:
Megnéztem neked,idén 425 ponttal lehetett bekerülni az államilag támogatott képzésre,és 408-cal a költségtérítésesre.
3/6 anonim válasza:
És ez a SzentIstván egyetem állatorvostudományi karán az állatorvos szakra vonatkozik.
5/6 anonim válasza:
Na remélem nem ijesztettek el téged az előzőek :))) ha érdekel az állatorvoslás, akkor a középiskolás biosz és kémia smafu és halk vonatfütty, úgyhogy simán meg lehet tanulni. Sztem érdekes és ami lényeg, logikus tantárgy mindkettő, könnyen tanulható! Egy emelt érettségi meg egy sima, mindkettő olyan 90% körül és egy közép nyelvvizsga kell és már bent is vagy. Hajrá!!!
6/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen!! most mégjobban meghoztad a kedvem :D
2010. jan. 27. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!