Mi a nyelvvizsgázás legvégső határideje, hogy az még beleszámítson az egyetemi felvételi pontszámba?
Idén azt hiszem július 10.-ig volt lehetőség pótolni a dokumentumokat. Addigra kell, hogy a kezedben legyen a bizonyítvány. Előtte rengeteg idő telik el mire a kezedbe kerül a nyelvvizsga bizonyítvány. Szerintem legkésőbb májusban kell elmenned nyelvvizsgázni, hogy még időben a kezedbe kerüljön a bizonyítvány.
Tegyük fel májusban elmész nyelvvizsgázni, körülbelül 3-4 hét amíg meg lesz az eredménye, ekkor már június van. Ezután újabb 3-4 hét amíg elkészül a nyelvvizsga bizonyítvány és ekkor már bizony júliust írunk. A BME nyelvvizsga központban április közepéig kell jelentkezni a májusi vizsgára. Szóval érdemes nagyon időben elkezdeni utána nézni és készülni rá.
Én tavaly márciusban voltam nyelvvizsgázni, és májusban kaptam meg a bizonyítványt róla. És emlékszem rengeteg kérdés volt itt június környékén, hogy van-e még esélye most vizsgázni, hogy még beleszámítson a pontokba. Nem, nincsen rá lehetősége. Nem szabad az utolsó utáni pillanatra hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!