Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha hiányzok a suliból, akkor...

Ha hiányzok a suliból, akkor sokkal nehezebb otthon egyedül megtanulnom az anyagot, mint ha ott lettem volna órán?

Figyelt kérdés

2014. okt. 12. 19:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Tantárgy és tanár függő. Például, ha egy tanár dög unalmasan magyaráz, akkor nem feltétlenül. Matekot szinte lehetetlen magyarázat nélkül megtanulni. Vannak olyan tanárok, akik számon kérnek olyan dolgokat, amiket csak elmondanak és nincs benne a könyvben/osztálytársad füzetében, ezeket nem tudod bepótolni.
2014. okt. 12. 19:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Vannak tantárgyak amiket nagyon könnyen bepótolok. ( leginkább a humán tanulós tárgyak) A reál amiket meg kell érteni nem mindig sikerül egyedül. Valakinek könnyű otthon ezt is bepótolni, nekem nem. Szerintem suliban könnyebb megérteni, de ez is tanárfüggő, például tavaly kaptunk egy olyan matek tanárt aki annyira sem értett hozzá, mint mi. Na ott ha hiányoztál, ha nem akkor sem tudtad. Mondjuk ha lemaradok egy nagyon unalmas töriről, akkor nem sokról maradok le. De ezt neked kell kitapasztalni, hogy mit milyen tempóban és hogyan tudsz bepótolni.
2014. okt. 13. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!