Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy sikerült nektek a felvéte...

Hogy sikerült nektek a felvételi? :D

Figyelt kérdés
Én a matekot nagyon elszartam..
2010. jan. 23. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:

ez ma nagyjából a 20. ilyen kérdés. NEM UNJÁTOK MÉG?

én is most írtam a felvételit, és mivel nekem is nehezen ment, mindenki másnak is!...

kábé 48 a magyar és 38-40 a matek

2010. jan. 23. 18:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Matek...basszus. Én a szegedi Ságváriban írtam, és ALIG VOLT OLYAN, AKINEK SIKERÜLT!!! Persze nem láttam, hogy a többi teremben kik voltak... lehet, hogy ők 50 pontra megírták. Nincs még itt valaki, aki a Ságváriban írta? :D

Barátnőm a Radnótiban (összvissz ezek a megye legjobb iskolái, legalábbis a nagy okosok azt híresztelik:)), és azt mondta, ott se volt senki, aki boldog arccal jött volna ki...

Én speciel majdnem elbőgtem magam. A magyar tök jól sikerült, az összes feladat hibátlan, max a fogalmazásom pontozhatják le, de szerintem azt se...

A matek...jézus... gondolkozzon már el az a köcsög, aki EZT KITALÁLTA!!!

A Zrínyin vannak ilyen feladtok...azért...na. Humán osztályba jelentkezek ráadásul, szóval....tiszta gáz az egész.Ja, és volt egy csaj, aki tényleg elbőgte magát. De mint mondtam, én is nagyon közel álltam hozzá! Boldog lennék nagyon, ha meglenne a 25 pontom.

AZ OKTATÁSI MINISZTER MEG MENJEN NYUGDÍJBA! Vagy máshova...

2010. jan. 23. 19:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettő jól sikerült szerencsére. Egyébként ne féljen senki szerintem, mert akivel eddig beszéltem, azok mind elrontották. Egyébként azért csinálták ilyen nehézre hogy lehessen válogatni..ha könnyű lenne mindenki megcsinálná 90%-osra vagy jobbra és akkor nem tudnának sorrendet csinálni az iskolák..
2010. jan. 24. 16:32
 4/8 anonim ***** válasza:

előző vok

egyébként én is Szegeden írtam :D :) de nem a Ságváriban, hanem a Tömörkényben, de ott is volt pár krokodilkönny és a legtöbben nem vidáman jöttek ki matek után.

2010. jan. 24. 16:34
 5/8 anonim ***** válasza:

16:32-es, értem én, hogy szét akarják szórni a gyerekeket valamilyen szinten, de EZ erre egyáltalán nem optimális megoldás. Vegyünk egy ötös skálát: a magyar itt az egyes szinten áll, kb. 2-3 szinttel kellett volna nehezebbnek lennie. A matek meg az ötösön van, itt meg vonjunk le 2-3 szintet. Akkor kaptunk volna valós eredményeket!!! De így! Nehogy azt mondja nekem valaki, hogy normális az, hogy a négyes, ötös tanulók NEM írták meg 50%-osra SEM! Ez valószerűtlen, igen nagy rá az esély, hogy már ez mögött a dolog mögött is csak politika áll....

(Egy elkeseredett nyolcadikos)

2010. jan. 24. 18:10
 6/8 A kérdező kommentje:
én kb. minden 8.os ismerősömtől azt hallottam, hogy nekik is szar lett. nekem max. 20pontom lesz.
2010. jan. 24. 23:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Jaigen köszi a válaszokat. :)
2010. jan. 24. 23:25
 8/8 anonim válasza:
sztem tök egyszerű volt mindkettő. a matek 47 pont a magyar (fogalmazás nélkül) 40ből 35 :)
2011. jan. 22. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!