Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit jelent az a kifejezés,...

Mit jelent az a kifejezés, hogy a pedagógus státusza a tanításban?

Figyelt kérdés

2014. okt. 12. 12:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez hol van? Valami kérdőív? Nincsenek ott válaszlehetőségek? Nem lehet, hogy ilyen, hogy tanár, tanító, munkaközösségvezető, intézményvezető?
2014. okt. 12. 12:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, ez egy kérdõív szerüség. Ki kell fejtenem errõl a véleményem, hogy "a pedagógus státusza a tanításban". Azonban nem értem a kifejezést. Tudnál segíteni?
2014. okt. 12. 12:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez egy önálló kérdés? Semmi előzmény, amiből kiderül, mire gondolnak? A saját státuszodról kell véleményt mondani? Milyen kérdőív ez?
2014. okt. 12. 12:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Másodéves vagyok pedagógián és ezért kaptuk ezt az ívet. Kérdésedre válaszolva: semmi előzmény, amiből kiderül, mire is gondolnak
2014. okt. 12. 12:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Szép egy pedagógia szak, ahol értelmezhetetlen és előkészítetlen feladatot adnak ki! Nyugodtan hagyd üresen (illetve érdeklődj az évfolyamtársaidtól, hogy ők mit tudtak vele kezdeni), magyarázzák meg, mit akarnak, mert ez így egy megoldhatatlan feladat. Korábbi tanulmányaitokban nem szerepelt ilyen műszó?
2014. okt. 12. 13:36
 6/8 anonim válasza:
Számomra is értelmezhetetlen. A státusz az állás maga.
2014. okt. 14. 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Én itt helyzetnek, sőt feladatnak értelmezném.

Ismeretet ad át? ösztönöz? buzdít? stb. válaszolnék, bár nem vagyok tanár.

2014. okt. 16. 16:40
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem arra gondolnak, hogy mi a szerepe 1 tanárnak a tanításban. Vagyis hogy lesz valakiből jó tanár, vagy rossz tanár.
2014. okt. 19. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!