Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy vagy, így felvételi után?

Hogy vagy, így felvételi után?

Figyelt kérdés
Én már csak nevetni tudok rajta, hogy ilyen nehéz volt a matek a magyar meg extra könnyű:D
2010. jan. 23. 16:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóképpen érzek én is... De kérdem én, hogy hogyha én matek tagozatos vagyok, és kb 20 pontot ha összeszedtem matekból, akkor egy alap matek tudású, hány pontot szedett össze? :D Mesélték, hogy matek után sírva jöttek ki a teremből..:S nekem se sok kellett volna hozzá... A magyar meg egy vicc volt...
2010. jan. 23. 16:59
 2/10 A kérdező kommentje:
10-15 sikerült kb matekból egy átlag tudással
2010. jan. 23. 17:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a fiam nevében tudok írni.A magyarra ő is azt mondta hogy nagyon könnyű volt,a matek nagyon nehéz.De aki náluk az osztályban kitűnő tanuló csak 4 példát tudott megoldani.Ő beteg, teg.óta lázas,és a szemével is gond vsan,úgyhogy én annak is örülök hogy eltudott menni,és megcsinálta!
2010. jan. 23. 17:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hogy vagyok felvételi után??

Hát nem jól..sőt nagyon rosszul..magyar után jól voltam,az egyszerű volt..a matek nagyon nehéz volt,azután lettem elég szarul..én is majdnem sírva jöttem ki..aztán miután megnéztem a javító kulcsot,azután tényleg majdnem elsírtam magam:( nem hinném,hogy engem felfognak venni,oda,amit elsőnek jelöltem meg:(

2010. jan. 23. 17:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát én megmondom őszintén elsírtam magam.20-25 pontot kapartam össze,ami édes-kevés a sulihoz ahova menni akartam.Nem értem miért kellett idén ilyen rohadt nehezet adni.
2010. jan. 23. 17:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én viszonylag jól vagyok.. a matek nekem is szar lett, a magyar szerintem egész jó.. csak röhögök rajta :D
2010. jan. 23. 18:09
 7/10 anonim ***** válasza:
a magyaron jó lett... a matek után sírtam...de ugy megkönnyebültem...hol találtatok megoldókulcsot?
2010. jan. 23. 18:24
 8/10 A kérdező kommentje:
2010. jan. 23. 19:54
 9/10 anonim ***** válasza:

hát amikor feltettem a széket a padra matek után, röhögni tudtam csak:D

aztán elkeseredtem, elmentünk bowlingozni bnőimmel:D most már tökjóó minden, mert rájöttem h amit megcsináltam matekon, az jó is lett. :) meg látom hogy mindenkinek szar lett..

2010. jan. 23. 22:28
 10/10 anonim ***** válasza:

ma 16:59

detto.én is matek tagozatos vagyok kb lessz vagy 22 pontom abból:D

elég szarul vagyok mert a bnőm épp az orrom alá dörgöli h neki 40 pont körl lesz a matek..sirni tudnék most..a legjobb barátnőm hogy teheti ezt velem :'(

2010. jan. 23. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!