Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felvételi! A matek az egész...

Felvételi! A matek az egész országban rosszul sikerült? Van valaki akinek jól?

Figyelt kérdés
Nekem a matek eléggé rossz :S
2010. jan. 23. 16:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ismerősőmnek is rosszul!Merre laksz?
2010. jan. 23. 16:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
kb 40 emberből egy se mondta hogy jó lett, olyat se hallottam még h 35-ön felül van. Egy csaj mondta hogy nagyon jó lett, megkérdeztem hogy az mennyi, aztmondta 10 pont :D
2010. jan. 23. 16:26
 3/13 anonim válasza:

nekem nagyon rossz lett ! pedig amiket itthon csinálgattam,meg az órán mindig elértem legalább a 3as szintet.. de most ez borzasztó lett :S

örülök ha lesz 20 pontom.. vagy annyi se :S

nekem az összes ismerősöm mondta,h szarul skerült nekik :S

szóval nem vagy vele egyedül..DE MINDENKINEK AJÁNLOM,H NE NÉZZE MEG A JAVÍTÓKULCSOT..UGYANIS FENTVAN MÁR DÉLUTÁN 1 ÓRÁTÓL..DE CSAK MINDENKI SOKKAL JOBBAN IDEGESKEDNE.. AJÁNLOM H NEE !!!! MAJD A PONTJAITOKAT NÉZZÉTEK MEG ... A MAGYAR VISZONT ISZONYÚ KÖNNYŰ VOLT :) MAX 5 PONTOT VESZTETETTEM SZEMÉLYSZERINT..

2010. jan. 23. 16:26
 4/13 anonim ***** válasza:
52%

Tök jó, hogy mindenki ezt kérdezi... :D

Soknak lett rossz a matek. Eleve sok embernek sokkal rosszabbul megy a matek. Meg eleve nem mind1, hogy kiről van szó. Elit gimiseknek biztosan jobb lett...

2010. jan. 23. 16:29
 5/13 anonim ***** válasza:

Én elkedezdtem itthon számolgatni, hát, eléggé elszomorító.

a magyar kb 35-38 pont, a matek meg kb 30. Ahhoz képest, hogy az előző éviek összesen minimum 80%-osak lettek, nagyon gáz. A matek után sok lányon láttam, hogy kb el akarták sírni magukat...

Az utolsó 1-2 feladatra a mateknál meg kb senkinek sem volt ideje.

Remélem, hogy az országos átlag is rossz, mert akkor nem lesz olyan nehéz iskolát keresni...

2010. jan. 23. 16:32
 6/13 anonim ***** válasza:
57%
Én matektagozatos iskolába járok, és tagozaton is vagyok (szóval két órával van több matekom mint a nemtagozatosoknak), de ha 20 pontot írtam belőle, akkor már nagyon fogok örülni... Pedig mindegyik évit megcsináltam, de ennyire egyik sem volt nehéz. Remélem rossz lesz az ország átlaga, és nem kell sok pontot elérni ahhoz, hogy felvegyenek..:D és valaki írta, igen nálunk is nagyon sokan jöttek ki úgy, hogy majdnem elsírták magukat.. A magyar meg iszonyat könnyű volt..
2010. jan. 23. 17:07
 7/13 anonim ***** válasza:
35%

8 évig voltam színötös mindenből. Matekból dícséretes ötöst kaptam most félévkor, de ez a matek felvételi nagyon rosszul sikerült...jó, ha kaptam 10 pontot. És még itt van a tehetséggondozó is:S

Viszont a magyar nevetségesen egyszerű volt.

2010. jan. 23. 17:28
 8/13 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk kész lázadás tört ki mikor megkaptuk a matekot.Az OF-ünk volt bent,és az egyik osztálytársam szinte rögtön beordította hogy : "Mi a szar ez?Ez most a Kész Átverés?" Aztán mindenki elkezdett kiabálni,sírni,csapkodni,stb.Végül 15 percel később kezdtük el.Naná hogy mindenki elk*rta.Nem kicsit,nagyon XD !20 pontom lett.
2010. jan. 23. 17:44
 9/13 anonim ***** válasza:
44-45 pont
2010. jan. 23. 23:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen ilyenkor jön a koppanás, mert ált. iskolában boldog boldogtalannak ötöst adnak, aki tudsz szorozni meg összeadni... :D
2010. jan. 23. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!