Felvételi! A matek az egész országban rosszul sikerült? Van valaki akinek jól?
nekem nagyon rossz lett ! pedig amiket itthon csinálgattam,meg az órán mindig elértem legalább a 3as szintet.. de most ez borzasztó lett :S
örülök ha lesz 20 pontom.. vagy annyi se :S
nekem az összes ismerősöm mondta,h szarul skerült nekik :S
szóval nem vagy vele egyedül..DE MINDENKINEK AJÁNLOM,H NE NÉZZE MEG A JAVÍTÓKULCSOT..UGYANIS FENTVAN MÁR DÉLUTÁN 1 ÓRÁTÓL..DE CSAK MINDENKI SOKKAL JOBBAN IDEGESKEDNE.. AJÁNLOM H NEE !!!! MAJD A PONTJAITOKAT NÉZZÉTEK MEG ... A MAGYAR VISZONT ISZONYÚ KÖNNYŰ VOLT :) MAX 5 PONTOT VESZTETETTEM SZEMÉLYSZERINT..
Tök jó, hogy mindenki ezt kérdezi... :D
Soknak lett rossz a matek. Eleve sok embernek sokkal rosszabbul megy a matek. Meg eleve nem mind1, hogy kiről van szó. Elit gimiseknek biztosan jobb lett...
Én elkedezdtem itthon számolgatni, hát, eléggé elszomorító.
a magyar kb 35-38 pont, a matek meg kb 30. Ahhoz képest, hogy az előző éviek összesen minimum 80%-osak lettek, nagyon gáz. A matek után sok lányon láttam, hogy kb el akarták sírni magukat...
Az utolsó 1-2 feladatra a mateknál meg kb senkinek sem volt ideje.
Remélem, hogy az országos átlag is rossz, mert akkor nem lesz olyan nehéz iskolát keresni...
8 évig voltam színötös mindenből. Matekból dícséretes ötöst kaptam most félévkor, de ez a matek felvételi nagyon rosszul sikerült...jó, ha kaptam 10 pontot. És még itt van a tehetséggondozó is:S
Viszont a magyar nevetségesen egyszerű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!