Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy sikerült a felvételi?

Hogy sikerült a felvételi?

Figyelt kérdés
Nekem a magyar könnyű volt, a matekba meg egyet se tudtam szinte, pedig 5-ös vagyok mindenből. :S
2010. jan. 23. 15:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Hát...az izgulást nem igazán tudod megszüntetni:) Sztem nem is kell. Egy kis természetes izgulás nem árt.:DD

Szerintem a matek könnyebb lesz, mert volt egy kisebb botrány a tavalyival kapcsolatban. Hát...ha jól emlékszem 50 pontos volt. Vagy 40? Nem tudom...hát nekem 13 lett matekból ami katasztrófa, azért 15-20ra a nem olyan jó matekosok is megírták(most azért több kéne, mert sztem nem lesz oylan nehéz). A magyar meg könnyű volt, de mégis jónak számított az én pontom, ami a max-3volt. Most viszont, lehet h az nehezebb lesz, tehát olyan 40 már jó lesz sztem:DD (mármint ha 50 a maX)

És nyugi, túlleszel rajta hamar, és próbáld azért visszafogni az izgulást, mert kevésbé tudsz csak figyelni. De mondom, EGY KIS IZGULÁS NEM ÁRT:D

2011. jan. 19. 18:40
 12/21 anonim válasza:
Hát a tavalyi tényleg nehéz volt. Én pont ma írtam meg a központit, és a matek könnyű volt, de úgy elrontottam, hogy sehová sem fognak felvenni. Olyan nulla pont lesz, hogy csak na...
2011. jan. 22. 12:26
 13/21 anonim ***** válasza:

a magyarba kettőt-hármat rontottam!:))

a matekról meg ne beszéljünk..:'(

jártam kb az ötödik-hatodik feladatnál amikor a tanár bejelenti hogy van még 5 perc...

most már csak abban reménykedem h más is elcseszte...

2011. jan. 22. 14:20
 14/21 anonim ***** válasza:
hol lehet megnézni milyen felaadatok voltak ?:)
2011. jan. 22. 15:10
 15/21 anonim válasza:

előző: Oktatási Hivatal jonlapján:)

én is ma írtam :) a matek kb 45-46 pont lesz a magyar lesz egy kicsit rosszabb 40-43 pont talán:)

2011. jan. 22. 16:26
 16/21 A kérdező kommentje:
Grat Nektek, majd én is megcsinálom az ideit ha lesz kedvem meg időm:D
2011. jan. 22. 17:31
 17/21 anonim ***** válasza:
nem találom :DD
2011. jan. 22. 17:35
 18/21 anonim ***** válasza:

könnyű volt a matek, csak a "hány %-kal volt több szék csütörtökön"-ös feladatot rontottam el,meg a szögesből 2-t.

a magyar.. hát abba is lesz hibám. de nem sok

olyan 90 pontra számítok

off:

Miért írja mindenki,hogy nehéz volt a matek, mikor nem is?!

2011. jan. 22. 17:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is könnyű volt idén matek.Nekem kb a matek 46 körül lesz.A magyart elbasztam :S nem olvastam el egy csomónál a kérdést ezért 37 körül lesz.
2011. jan. 22. 17:50
 20/21 anonim ***** válasza:
nekem épp a magyar sikerült jobban!de hát nem vagyunk egyformák!:)
2011. jan. 22. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!