Nyolcadikosok! Na milyen lett a felvételi?
A matek tényleg nehéz volt. 2 feladathoz hozzá se tudtam kezdeni... Pedig viszonylag elég jó matekos vagyok.
A magyar az meg könnyebb volt.
Ha mindkettő összesen 60 pont lesz akkor nagyon fogok örülni :D
Mikor jöttünk haza akkor az egyik csaj mondja hogy örül hogyha lesz 3 pontja, de akkor összeteszi a kezét. :D
Amúgy meg láttad volna hogy mindenki milyen fejet vágott mikor a matekba belenézett. XD
Én is pont ugyanezt mondtam XD
Hát igen :D én a 9.be bele se kezdtem (azt hittem az az utolsó) aztán így mondja a tanár hogy még van 5 percünk nézzük át. Erre lapoztam és láttam h ott van még 2 oldal... na én azt hittem sírni fogok :D iiisstenem hogy b*szhattak ki ennyire velünk. xD
a magyaron 1-2 hibám lett, de matekon a javítóklucs alapján 15 pont kábéhúúú de magabiztos vagy. a matek utolsó és koleszos feladatához hozzá sem tudtam kezdeni :(:(
mi is! amikor megláttuk a matekot mindenki: atyaúristen!!!! de elnyújtva, rohadt nehéz volt, az osztálytársaim közül az 5-ös matekos sem tudta
a matekba összvissz lesz 10 pontom és akkor már sírva örülök, a magyar az olyan 47-48 pontos lesz szerintem:))
Mikor megláttam a matek lapot azthittem sírok.
De mindenki így volt ezzel.
a többségnek rossz lett a matek sajnos.. :)
utolsó azigen :D
ha tudjátok a pontokat irjátok már le pls.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!