Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nyolcadikosok! Na milyen lett...

Nyolcadikosok! Na milyen lett a felvételi?

Figyelt kérdés
úristen.xd a magyar sztem nagyon könnyű volt, a matek meg... pff lett maximum 5 pontom xD nektek milyen ?
2010. jan. 23. 12:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

A matek tényleg nehéz volt. 2 feladathoz hozzá se tudtam kezdeni... Pedig viszonylag elég jó matekos vagyok.

A magyar az meg könnyebb volt.

Ha mindkettő összesen 60 pont lesz akkor nagyon fogok örülni :D

Mikor jöttünk haza akkor az egyik csaj mondja hogy örül hogyha lesz 3 pontja, de akkor összeteszi a kezét. :D

Amúgy meg láttad volna hogy mindenki milyen fejet vágott mikor a matekba belenézett. XD

2010. jan. 23. 12:39
 2/19 anonim ***** válasza:
Nagyjából nekemis hasonló a magyar könnyű volt matekból meg nagyjából 3 feladat lett jó :/ De talán az infó szakra felvesznek mert oda nem megy senki xD
2010. jan. 23. 12:40
 3/19 A kérdező kommentje:

Én is pont ugyanezt mondtam XD

Hát igen :D én a 9.be bele se kezdtem (azt hittem az az utolsó) aztán így mondja a tanár hogy még van 5 percünk nézzük át. Erre lapoztam és láttam h ott van még 2 oldal... na én azt hittem sírni fogok :D iiisstenem hogy b*szhattak ki ennyire velünk. xD

2010. jan. 23. 12:41
 4/19 anonim ***** válasza:
magyar full könnyű volt csak 2 hibám lesz...xD matek meg...megláttam mondom kösz szépen ezt nem...xD pedig jó matekos vagyok, de a 10.-nél csomót irkáltam aztán kijött hogy 12,3 vagy mennyi gyerek...pff xD
2010. jan. 23. 13:27
 5/19 anonim válasza:
magyat elég jó lesz de matek pff eddig reál-ra szerettem volna meni de mituán ezt megnéztem ... nem tom ahumán se lehet olyan rossz xd lehet váltok
2010. jan. 23. 13:52
 6/19 anonim ***** válasza:

a magyaron 1-2 hibám lett, de matekon a javítóklucs alapján 15 pont kábéhúúú de magabiztos vagy. a matek utolsó és koleszos feladatához hozzá sem tudtam kezdeni :(:(

mi is! amikor megláttuk a matekot mindenki: atyaúristen!!!! de elnyújtva, rohadt nehéz volt, az osztálytársaim közül az 5-ös matekos sem tudta

2010. jan. 23. 14:20
 7/19 anonim ***** válasza:
jaj bocs, a húú de magabiztos vagy nem tom, h került oda xD utolsó voltam
2010. jan. 23. 14:26
 8/19 anonim ***** válasza:

a matekba összvissz lesz 10 pontom és akkor már sírva örülök, a magyar az olyan 47-48 pontos lesz szerintem:))

Mikor megláttam a matek lapot azthittem sírok.

De mindenki így volt ezzel.

2010. jan. 23. 22:03
 9/19 anonim ***** válasza:
Nekem jó lett szerintem:P elvileg mindkettőben 2-3-4 pontot vesztettem:P remélem h téll:P
2010. jan. 24. 18:04
 10/19 A kérdező kommentje:

a többségnek rossz lett a matek sajnos.. :)

utolsó azigen :D

ha tudjátok a pontokat irjátok már le pls.. :D

2010. jan. 28. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!