Mi kell ahhoz hogy Tv kábel szerelőnek menjek?
Figyelt kérdés
Egyáltalán érdemes e elvégezni tanfolyamot ? van utána állás lehetőség ?
Mert most elgondolkoztam, megtetszett ez a szak, alapból mindig is szerettem bütykölgetni ilyen dolgokkal, most a legújabb ami történt itthon, hogy a szobába ahol vagyok elég rosszul jöttek be az adások, és persze fali aljzaton túl a falba menő kábelt kellett kicserénem ami felmegy a padlásra, mert már régi kábel volt.. megcsináltam egy délutánomba telt, de azóta olyan tisztán jönnek be az adások. Szóval meg lenne ez az érzékem hozzá, sőt még asztalosnak is tanultam anno pár évet, fogtam már fúrót is a kezembe.
Szval az érdekelne, miyen lehetőségek vannak ebbe a szakmába, mennyi a kereset ?
2014. okt. 9. 16:05
1/2 anonim válasza:
Semmi nem kell hozza, a szerszam ne essen ki a kezedbol, azt' annyi. Alulfizetett, rohanos melo, semmi igazi szakertelem nem kell hozza.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát M.o-n Nincs olyan szakma ami nem alulfizetett :D Mellesleg elárulom, a biztonsági őrröl is mindenki aztképzeli milyen gyenge meg h csak ott állnak a szaros minimál 80ért. hát.. ami rohadtúl nem igy van, ugyanis ha jó benne az ember annyit keres vele simán mint egy diplomás tanár
2014. okt. 9. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!