Van olyan itt aki dolgozott idén OBI letárosként?
Figyelt kérdés
Éjszakai munka busszal visznek elvileg van étel, ital biztosítva. Meséljen az aki volt már ilyenen az idén.2014. okt. 7. 07:09
1/3 anonim válasza:
voltam, nem volt vészes
ha jól emlékszem, az egyetlen hely volt, ahol ingyen volt a kávé az automatából, és éjfélkor kaptunk enni is
a szaniter osztályt gyűlölöm, nagy volt a katyvasz az én soromon, de nem b*sz*gattak, és nem volt olyan nagy a hajtás, meg simán lehetett beszélgetni, jó fej volt mindenki
2/3 anonim válasza:
ja bocs, nem idén nem voltam, de nem hinném, hogy ez számít
3/3 A kérdező kommentje:
Milyen volt a kaja? Vigyek-e mellé inkább kaját vagy értelmes kaját kapunk? Kiváncsi leszek milyen idén a munka.
2014. okt. 7. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!