Nem szivárgott esetleg valami ki az ideji 8. adikos felvételi feladatsorból?
Figyelt kérdés
Tudom hogy hülye kérdés de azért talán szerencsém van halottam hogy más évekeben szivárogtak ki feladatok vagy esetleg a készítő egyike kegyelmez nekem :)
Már nagyon izgulok mivel holnap lessz!
2010. jan. 22. 14:12
1/4 anonim válasza:
Nem kell izgulni, mindenki túlparázza az egészet. Amúgy meg ha kiszivárogna, újra kéne iratni. Inkább gyakorolj még egy kicsit vagy aludj egyet.
2/4 anonim válasza:
énis eléggé parázoka a holnapi felvételi miatt :S
és bárcsak tényleg lenne olyan szerencsém,hogy valamit tudjak belőle,bár nem írok rosszakat próbábol :/
3/4 anonim válasza:
Ti is írjátok hnap??Én is írok..és én csak hnap fogok parázni,mikor készülődök..most még nem tudom azt,hogy miért kéne igazából parázni,de holnap a készülődéskor biztosan sok dolog jut eszembe...lehet h. eszembe fog jutni h odafele baleset ér minket az úton(autóval megyünk-síkos az út)..és hát így nemtom..én nem bízok abban,hogy jól sikerül,én már csak reménykedek..:P
4/4 anonim válasza:
ma 20:01
még jó nekem hogy 5 perce lakok a sulitól ahol írni fogom XDDDDDD :D:D:D
ne parázz ennnyire,lazulj el..ha csak a rosszra gondolsz,akkor a rosszat vonzod magadhoz,ha a jóra koncentrálsz hogy te igenis tudod és semmi baj nem lesz akkor a jót vonzod magadhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!