Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kommandós irányzatba hogyan...

Kommandós irányzatba hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Igazából elég késő van ahhoz hogy elmenjek egy rendészeti szakközépiskolába. 10.es vagyok és informatikát tanulok ami igazából már cseppet sem érdekel, mert elhatároztam hogy rendőr, kommandós vagy akár tek-es(ehhez elég sok minden kell mint már utána olvastam) szeretnék lenni. Nem tudom hogy mit csináljak. Hogyan kezdjem, mert tudom hogy rendőri pályát kell egy 2-3 év múlt és csak aztán lehet kommandós képzésre jelentkezni. Azt is hallottam hogy egy testnevelés felsőfokú érettségi nem rossz ha van(ezt még meg is tudnám csinálni mert a fizikumom a sport miatt nem rossz). De ha leérettségizek hogyan tovább hova menyek? RTF-re nagyon sok jelentkező van és nagyon nehéz bekerülni.

Kérem akinek már van tapasztalata vagy tudna segíteni az írjon, nagyon fontos lenne!

köszönöm előre is!

2014. okt. 2. 17:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Miért lenne késő a rendőr szakközép iskolához? Oda csak érettségi után mehetsz.
2014. okt. 3. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!