Rabszolga egyenlő csicska? Mit tennétek?
Az ókorban?
Ha jól tudom, főleg a hadifoglyok lettek rabszolgák.
Még örülhettek neki, ha élni hagyták őket
Erre nem lehet mit mondani, hogy csicskák lettek volna
Nem volt más választásuk az akkori rabszolgáknak mint az engedelmesség, különben kinyírták volna őket-
Hát igen, a rabszolga egyenlő csicska, mivel ezek szinonim szavak, bár a csicska véleményem szerint a legrondább magyar szó, még a k**rvát és a f4szt is űbereli.
Mi lett volna a megfelelő reakció? Nem tanítanak a tanárképzőben fegyelmezést? Hogy vagy tanár úgy, hogy nincs elég eszed lereagálni hülyegyerekek dobálózását? Legalább valami sablonszöveget nyomj le ilyenkor: ,,Az, hogy így viselkedtek, a saját szegénységi bizonyítványotok."
Amúgy nem csak hadifogjokból lettek rabszolgák... Simán elraboltak bárkit más meghódított területekről, és eladták a piacon. Egy nőre nem hiszem, hogy lehet a hadifogoly kifejezést használni.
Köszönöm, hogy rögtön hülye lettem, mert nem tudok lereagálni egy helyzetet. És igen is, ilyen szinten le is reagáltam, helyretettem azokat, akik ezt mondták és sokkal jobban szerintem, mint a Te sablon szöveged, ami gondolom téged sem érdekelt soha. Akkor meg mi értelme???
Amiben úgy érzem, hogy nem tudtam reagálni az az, hogy nem tudom hogyan tudnám megváltoztatni ezeknek a gyerekeknek a gondolkodását erről a témáról. És magáról a "csicska" témáról, ami szerintem is az egyik legundorítóbb szó, a jelentéséről nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!