Szerintetek ha tetkókészítőnek szeretnék menni akkor ki kell még valamilyen sulit járnom? (még szakközép suliba járok)
vagyis konkrétan még csak 7.es vagyok de érdekelne,hogyha befejezem a Szegedi Kis István Gimnázium Szakközép Iskolát utána még mennem kell valamilyen rajzszakos suliba?
Már mondták,hogy nem kell tovább tanulni hozzá;de azt is mondták már,hogy nem árt a tovább képzés.....
Szerintetek?? :)
köszi :) hát van fantáziám hozzá de azt nem mondanám,hogy amiket elképzelek még le is tudnék hirtelen rajzolni.... :)
de amúgy igen eléggé jól rajzolok :$ :)
én is pont ugyanazon gondolkodom amin te és azér én is jól rajzolok ezért grafikus szeretnék lenni
maiami ink forever :D
15-F
örülök neki,hogy nem vok vele egyedül :D
anyám is azt mondja,hogy inkább grafikus 'művésznek' kéne állnom,mert ahoz nagyon értek.... :D
a szobám mind a 4falán csak a jól sikerült rajzaim vannak és mikor bejön valaki,folyton nyitott szájjal les...
Ami-ék:D oda-vissza vagyok értük:példaképek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!