Ha egy tárgyból nem veszem fel a vizsgát, az bukásnak számít?
Hát ha nem vizsgázol, akkor bukod a tárgyat.
Ha nálatok van olyan szabály, hogy egy tárgyat max 3-szor bukhatsz, akkor egy bukási lehetőséget eljátszottál.
Összesen 6, de nem ugyanabból a tárgyból, hanem összvissz?
Egyébként most eszembe jutott egy eset... Egy tanárom megbuktatott, mert azt mondta, azt a jegyet írja majd be nekünk év végén, amit kapunk egy másik tárgyból. A másik tárgyam sajnos nem sikerült, így a tanár is megbuktatott anélkül, hogy ZH-kat írtunk volna, vagy lett volna év végi vizsga. Ráadásul szerintem simán megírtam volna a ZH-kat. Ilyet tényleg megtehet? És most ott van a neptunban, hogy ELÉGTELEN, pedig nem is volt vizsga abból a tárgyból...
Tárgyanként van 6 lehetőség. Ha összesen néznék sokkkkal kevesebb hallgató lenne az egyetemeken azt garantálom.
Amúgy egyetem függő, nézd meg a sajátod TVSZ-ét, mert eltérhenek egymástól. Pl. nálunk nem számít bukásnak, csak tárgy nem teljesítése, amiért 2 ezret kell fizetni.
Nem összesen 6, hanem egy tárgyból.
Elvileg a leírtakat nem teheti meg a tanár, de nem ő lenne az első, aki tesz a TVSZre.
Na meg vizsgát még ilyenkor nem is hirdetnek meg,
csak majd november vége felé, előre nem lehet ezeket tudni, hogy miből nem tud esetl. elmenni vizsgázni
az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!