Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jár innen valaki a Szinapszis...

Jár innen valaki a Szinapszis / Ring szakképző iskolába estis grafikus szakra?

Figyelt kérdés
Ma lett volna az 1. nap, de undorító módon lebetegedtem és kb csak feküdni tudok, így nem tudtam bemenni, pedig nagyon szerettem volna, mert stréber vagyok. :D Ez nem vicc, nagyon idegesít, hogy nem lehettem ott, mert ilyenkor a legelején szokott kiderülni egy csomó fontos dolog, ami majd a későbbiekben kell. Sajnos egy osztálytársamat sem ismerem, mert még csak egy nagyon rövid konzultáció volt ezelőtt a múlt héten. Akkor még az órarendet sem kaptuk meg és kb semmi érdemleges nem történt. Jó lenne, ha valaki meg tudná itt írni nekem, aki ott volt, hogy nagyjából mi volt az 1. napon és mire kell számítani, mit kell vinni majd a következőre. Mindegy, hogy melyik csoportba tartozol, valszeg nem sok eltérés lehet még így az elején. Én hétfő-szerdás vagyok. Előre is köszi a segítséget.

2014. szept. 22. 20:36
 1/2 anonim válasza:

ebbe jársz?

[link]

2014. szept. 25. 08:48
 2/2 anonim válasza:

Már a sajtó is azzal van tele, hogy mindenkit átvernek!!! Keressetek csak rá hogy "ring nyelviskola". Olvassatok utána a HVG-ben, a Tékozló Homárban, itt a gyk-n, a FB-on, mindenhol.

De a legújabb fedőnevükön "Szinapszis Szakképző Iskola" újabb áldozatokat gyűjtenek!!! VIGYÁZZATOK!!!

Azt az iskolát messzire elkerülni!!!

2014. nov. 29. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!