9dikbe járok vendéglátóra de nem hiszem hogy ez akarok lenni! Nem tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
hát én úgy érzem hogy ha majd eljön az idő hogy dolgozzak vendéglátosként nem fogom sokáig bírni azt az unalmas dolgot( tudom hogy nem az de nekem az)hogy ott áljak legyek kedves az emberekkel(ez nem gond mert szeretek kedves lenni)főzzek vagy bármi más hogy ott legyek egy házban! én olyan dolgot szeretnék dolgozni ami olyan hogy tele van élettel és örültség izgalmas pl ejtő ernyőzés vagy ilyen extrém dolgok! nem tudom hogy mit csináljak! még gondoltam a magán nyomozóra is mint abban a sorozatban!2014. szept. 22. 18:49
1/1 anonim válasza:
Valami rendészeti suli? Sokkal izgalmasabbak nem nagyon vannak ilyen korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!