Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha elhagytam a...

Mit csináljak ha elhagytam a közszolgálatis naplót?

Figyelt kérdés
elhagytam a közszolgálatis naplómat. kapok újat ha kérek a suliba? vagy valami következménye lesz? :\ azon kívül h elvesznek az órák

2014. szept. 22. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lesz következménye. A tavalyi órák nincsenek beírva a bizonyítványodba? Mert akkor azok nem vesznek el.
2014. szept. 22. 16:31
 2/4 A kérdező kommentje:
nincs mert nem adtam be meg semmi. 2 órám volt amit a suli igazolt és ennyi \: de a polcomról eltűnt lehet összefogtam és kidobtam nemtudom :S de félek kérni
2014. szept. 22. 16:42
 3/4 A kérdező kommentje:
mivan ha nem kapok újat? mert osztálytársamnak 1-esável írták az órákat kise fért volna az 50 óra és neki nem adtak másikat \:
2014. szept. 22. 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Hogy lehet egy középiskolás ennyire félős, megesznek, ha újat kérsz? Nem kell ehhez semmilyen extra lap, nem tudom, nálatok milyen, de nem egy egyedi és megismételhetetlen milliós értékű darab. Az is megfelel, ha egy üres lap tetejére felírod, hogy dátum, óra, helyszín, tevékenység, megjegyzés, aláírás, és azt használod. Vagy kérd el valakitől, akié még üres az övét, és fénymásold le. Ez nem egy probléma. Ha nem adnak, akkor nem lesz érettségi bizonyítványod? Ne viccelj már!
2014. szept. 22. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!