Két nyelvvizsgáért vihetem a 80 pontot?
Figyelt kérdés
Magas pontokat kell vinnem, és ezért szükségem van minden pluszpontra. Az emelt törim viszont nem biztos, hogy olyan jól fog sikerülni, és ezért gondoltam, hogy az angol mellé tennék még egy német középfokút is, és akkor nem kéne emelteznem. Működik ez így? Azt tudom, hogy azonos jogcímen nem adható kétféle pont, de két különböző nyelv is annak számít?2010. jan. 19. 22:00
1/10 anonim válasza:
nyelvvizsgáért max 50 pontot szerezhetsz...
2/10 anonim válasza:
amúgy hogy jött ki a 80?
mert én úgy hallottam, hogy egy középfokú nyelvvizsgáért 35 pont jár. és két középfokúért jár az 50, vagy egy felsőfokúért is annyi. de nem biztos, hogy így van, én így tudom.
3/10 Silber válasza:
Tudtommal középfokú nyelvvizsgáért 35, felsőfokúért 50 pont jár. Viszont nyelvvizsgákból összesen legfeljebb 80 pontot szerezhetsz.
4/10 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: nem nagyon értetted a kérdést? egy nyelvvizsgáért valóban max. 50 pont adható (felsőfok), de ha én teszek még egyet...?
Utolsó: egészen biztos vagy benne? Akkor vihetném a max. pluszpontot?
2010. jan. 19. 22:31
5/10 anonim válasza:
Nyelvvizsgákért max. 50 pontot kaphatsz sajnos, mindegy hogy hány van és milyen fokon. Én is így jártam tavaly, de 80 pont nem adható értük.
6/10 A kérdező kommentje:
Kár. Úgy látszik, ezt nem fogom megúszni.
2010. jan. 19. 23:03
7/10 anonim válasza:
Max 50 pont. 100%. Bár kérdés az is, h mikor fogsz érettségizni, mert úgy tudom le akarják csökkenteni a nyelvvizsgákkal szerezhető pontokat 40re (2012-ben vagy még később)
8/10 anonim válasza:
Igen, max 50 pont. Mindegy, hány nyelvvizsgád van, többet nem vihetsz.
9/10 anonim válasza:
de az életben biztosan lesz haszna annak a nyelvvizsgának, attól ha a felvételiben nincs haszna
10/10 A kérdező kommentje:
Hááát, nem fogok akkor ezért most nekiállni a németnek, sok tanulnivalóm van, meg nem is szeretem sajnos. Majd, egyszer... Idén érettségizem.
2010. jan. 20. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!