Hogyan legyek kitűnő?
Most kezdtem el a 7.osztályt,rengeteg új tantárgyam(Kémia,Fizika,Biológia,Földrajz,Német ny. és Tánc).Szeretnék kitűnő lenni,de nem tudom,hogy kell!A hatodikos átlagom 4,83.
Így néz ki:
-Történelem 5
-Magyar nyelv. 5
-Irodalom 4
-Angol nyelv 5
-Matematika 5D
-Informatika 5
-Természetism. 5D
-Testnevelés 4
-Rajz 5
-Technika 5
-Ének-zene 5
-Emberism.és E. 5
Igen, az első jól mondja! Még fiatal vagy, van időd tanulni, ne szúrd el az életed mert itt dől el.. És jobb ha már most hozzászoksz a dolgokhoz. Minden nap tanulj szépen mert megteheted. Aztán később általános iskola után könyebb lesz, mert ott aztán kezd bedurvulni a helyzet. Garantálom, hogy a tananyag sokkal nehezebb lesz, és nem is fog érdekelni a nagy része. De ha hozzászoksz, hogy meg kell tanulnom, ha nem is érdekel akkor nyert ügyed van!
Egyet jegyezz meg: hiába tehetséges valaki, ha nem szorgalmas. A szorgalom néha többet ér, mint a tehetség. Mindenki lehetne okos az által, hogy leül és tanul. Csak a többség feladja, mondván hogy én ezt nem értem.
Te ne légy ilyen :)
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!