Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Volt /lesz/ végzős gyűrűtök?

Volt /lesz/ végzős gyűrűtök?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy szoktak-e még végzős gyűrűt készíttetni az iskolák a végzős diákjaik számára?

Esetleg, ha valakinek van képe róla és belinkeli, akkor azt nagyon megköszönném!

Kérlek, ne csak igent, vagy nemet írjatok, hanem azt is, hogy melyik suli, esetleg kar és évszám.

Köszi

2010. jan. 19. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem már nem szoktak. Én egy éve ballagtam gimnáziumból, de se nekünk, se a többi iskola végzős osztályainak nem volt.
2010. jan. 19. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:

tavaly ballagtam, nekünk se volt

csak annyi, hogy minen évben a ballagó évfolyamnak van egy közös szalagja, amit odatűznek a többi közé, így van egy ilyen iskolai ballagási zászló a sulinak

2010. jan. 19. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:
nincs már sajnos ilyen
2010. jan. 19. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:
az egyik csapattársam tavaly ballagott. 8 évig járt gimnáziumba, és ők csináltattak gyűrűt. De csak az ő osztályuk, a többi végzős osztály nem. Ezüstgyűrű volt azt hiszem.
2010. jan. 19. 22:02
 5/5 anonim ***** válasza:
A kisvárdai Református Gimnáziumban tavaly előtt ballagott egy ismerősöm, nekik csináltattak! Képem sajnos nincs róla.
2010. jan. 19. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!