Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most akkor így hogy lesz ez a...

Most akkor így hogy lesz ez a fakt?

Figyelt kérdés
Német az első nyelven, de rühellem, angolból szeretnék helyette érettségizni. Elméletileg csoportot is cserélek angol 1-re, de az még nem 100. Namost, ugye abból kell faktot felvenni amit választottam, meg amiből emeltet akarok. Mivel az angol nem választott lesz, így nem tudom, hogy vehetek-e fel faktot angolbol így, hogy ebből érettségizem kötelezően, és nem választom. Mindenképpen szeretnék faktot, mert az plusz nyelv óra.
2010. jan. 19. 19:52
 1/3 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok és az osztálytársaim 90%-a. Mi mind utáljuk a németet, így az angolt vettük fel fakultációnak. Volt aki másodiknak vette fel a választottat és páran harmadiknak azt amit emelten szeretne, mint például én is. Attól hogy eljársz valamilyen faktra az nem jelenti azt, hogy kötelező emelt szinten érettségiznek belőle.
2010. jan. 19. 20:20
 2/3 A kérdező kommentje:
tehát ha megcserélem akkor is mehetek középfaktra? Köszi a választ. Csoportcserét is intézem hamarosan...
2010. jan. 19. 21:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi meg franciára megyünk
2017. ápr. 17. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!