Ha mesterszakra megyek akkor is el lehet menni gólyatáborba?
Figyelt kérdés
Van külön mesterszakos gólyatábor, vagy egyben van az alap és mesterszakos? Érdemes akkor is elmennem, ha már mesterszakra megyek? Lesznek ott más mesterszakosok is, vagy egy gólyatábor főleg az alapszakosoknak szól?2014. szept. 16. 04:37
1/8 anonim válasza:
"Alapszakos" gólyatáborba se érdemes menni.
2/8 A kérdező kommentje:
Én voltam alapszakosban, és jó volt :).
2014. szept. 16. 12:32
3/8 anonim válasza:
El lehet menni, de elég ciki. Az msc már nem a most jöttem ki a középsuliból most kezdem a bsc-t szint.
4/8 A kérdező kommentje:
Miért ciki? Gondolom nem csak alapszakosok szoktak gólyatáborba menni.
2014. okt. 3. 17:22
5/8 anonim válasza:
DE!
Az msc-ek beiratkozás után szoktak ha összeismerkednek a közeli krimóba ismerkedő estet tartani.
6/8 anonim válasza:
Alapszakosba szerintem nem tudsz menni, de nálunk például van külön mesteres gólyatábor is.
7/8 anonim válasza:
Nálunk egyben volt, jöttek Msc-sek is. Volt aki azért mert másik egyetemen végezte az alapot, aztán gondolta kipróbálja, de néhányan úgy jöttek, hogy előtte végeztek ugyanott alapszako, csak tetszett nekik a gólyatűbor és gondolták eljönnek erre is. Amúgy kevésbé ciki szerintem, mint hogy 2-en úgy jöttek, hogy nappali Bsc-n vannak, de olyan 40 év körül. Nekem azok furábbak voltak, mint az a néhány MSc-s, aki 3-4 évvel idősebb csak.
8/8 anonim válasza:
7.
A gólyatábor lényege, hogy kötetlen körülmények közt ismerkedj meg a leendő hallgatótársaiddal és az egyetem hagyományaival. Ez pont ugyanúgy érvényes indok a részvételre akkor is, ha valaki mesterszakot kezd egy új egyetemen, és akkor is, ha valaki idősebb korában kezd el valamilyen szakon tanulni. Az egyetem nem iskola, hogy mindenki egyidős legyen az osztályban, hanem mindenki felnőttkorú, de van aki idősebb, és van, aki fiatalabb felnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!