Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ugye nem lesz emiatt később...

Ugye nem lesz emiatt később problémám?

Figyelt kérdés
10.es vagyok. megbuktam matekból félévkor. már 7.óta kettesvagyok belőle mert nem gazán értem a matekot, és idén a tanár is elég szemét volt velem:S.. tavaly 4es témazárót is tudtam irni, és ugyérzem hogyha jobban tanulok évvéggére kijavithatom. de akkor is bennem van ez az érzés hogy ez a későbbi életemet nem-e fogja befolyásolni?! a 10. félévi bizonyitvány nagyon számit? ( a többi tantárgyból 3-4es vagyok azokkal nincs komolyabb gond)
2010. jan. 19. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
És mégis hol fogják megnézni neked valaha ebben az életben a tizediket félévi értesítődet?? Mert jellemzően sehol...
2010. jan. 19. 16:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Maximum az érettségin lesz nehéz dolgod, mert végig egyes,kettes voltál. Kb ennyi.
2010. jan. 19. 16:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Az lehet a legnagyobb problémád, hogy nem sikerül kijavítani év végére, és megbuksz. Érettségi után úgysem fogsz vele foglalkozni, és akkor már csak az érettségidet, legfeljebb a 11. és a 12. osztály jegyeit nézik majd még. Úgysem fogsz matematikusnak tanulni.
2010. jan. 20. 10:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Semmit nem jelent. Ez csak tájékoztatás a szülőknek. A második félévet megnyomod, esetleg nem ártana különórákat is venni. Ha hozod a 2. félévet hármasra, biztosan nem buksz meg év végén. Ha tudtál 4-es témazárót is írni, ez nem lehetetlen.
2010. jan. 24. 14:03
 5/7 anonim ***** válasza:

"Maximum az érettségin lesz nehéz dolgod, mert végig egyes,kettes voltál. Kb ennyi."

Nem tudom, én négy évig kettes voltam matekból, negyedik év végén 1,6-tal rugdostak át, aztán írtam egy négyes matekot...

2010. jan. 24. 14:10
 6/7 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, én négy évig kettes voltam matekból, negyedik év végén 1,6-tal rugdostak át, aztán írtam egy négyes matekot..."

Nem tudom, én nem hallottam még olyan érettségizőt, aki azt mondta volna, hogy igen, én sokat készültem rá, azért lett jó. Érdekes, hogy az érettségire senki nem tanul, mégis mindenkinek überfasza lesz.Ugyanmár...

2010. jan. 24. 15:03
 7/7 anonim ***** válasza:

A középszintű matek érettségi kb egy nyolcadik osztályos témazáró szintjén mozog. Én majdnem hármas lettem matekból, aztán 95%osra írtam meg... ez elmond valamit, nem?

Egyébként azt javaslom, keress egy magántanárt, aki jól elmagyarázza a matekot. Nem tudom, milyen irányban akarsz továbbtanulni, de hacsak nem bölcsészkarra mész, szükséged lesz a matekra.

2010. jan. 26. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!