Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Aki 8-as, az tanulni fog...

Aki 8-as, az tanulni fog második félévben?

Figyelt kérdés
Vége az első félévnek, ez számított, a következő már nem. Fogsz azért még stresszelni?
2010. jan. 18. 22:08
 1/9 anonim ***** válasza:
62%

te még elsőbe sem való vagy!ilyen hülyeséget nem kérdezünk!

tanulni kell ez természetes!!!

a szintet tartani kell!

2010. jan. 18. 22:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nekünk anno megnézték ám a bizonyítványt is beiratkozáskor. nem biztos, hogy jó indítás ha tele lesz 3asokkal, kettesekkel...
2010. jan. 18. 22:29
 3/9 A kérdező kommentje:

Te szerencsétlen első! Ki mondta hogy én nem tanulok?!!

Megkérdeztem csesszed meg.

2010. jan. 18. 22:33
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Te szerencsétlen kérdező... ez azért minősített...
2010. jan. 19. 00:38
 5/9 A kérdező kommentje:

Mennyi hülye van itt :)

Ha azt akartam volna hangsúlyozni, hogy Én nem fogok, akkor úgy tettem volna fel a kérdést, hogy "Te sem fogsz tanulni második félévben?"

Nem úgy értettem, hogy mindent egyesre írni.

Na mindegy, ti biztos olyan iskolába jártok, ahol hetente adnak fel egy feladatnyi házit. Hát Én nem. Én a megye legjobb és legerősebb iskolájába járok. És nem mondtam, hogy nem tanulok, szóval nem tudom mi a bajod. Az első jegyem ötös a második félévben és nem egyes. Nem is tudsz semmit Róla, először talán kérdezni kellett volna.

Ennyit erről.

2010. jan. 19. 14:22
 6/9 anonim ***** válasza:
66%

Kedves Hülye (Kérdező),

az, hogy én, mindig kisbetű. Csak az angolban nagy. Ne légy ennyire egoista.

Egyébként meg primitívségre (nem is kicsire) vall az, hogy lehülyézel kisgyerekként más, Nálad nyilván idősebb embereket. Ráadásul arctalanul. De mit is várhatunk a tanárokat leköpő, felpofozó nemzedék, korosztály egyik JELES képviselőjétől?!

2010. jan. 19. 15:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Aki nyolcas? Tessék??

Én 8.-os vagyok, és igen, fogok tanulni, ugyanis számít ez is. Évelején megírod majd a teszteket, és mész a felzárkóztató csoportba..

2010. jan. 19. 17:38
 8/9 A kérdező kommentje:

Jaj, most aztán bele kell kötni mindenbe! :D

Pedig aztán nem írok helytelenül, be kell hogy valljátok. Azt az egyet elírtam, szörnyű. És azt hogy Én, úgy írom, ahogy akarom. Nem kell itt kötözködni. És nem kell általánosítani, én nem verek tanárt. Na, de kötekedjetek, ha Nektek jobb.

2010. jan. 19. 18:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Vannak tudálékos emberek,de vannak,akik okosak.Döntsétek el,hogy melyikötők hova tartozik.A tudálékos embereket én lenézem és rühellem,az okosakat pedig tisztelem,mert van "sütnivalójuk"..:):D szval van jövőjük.A jövőt alapozni kell,tanulással.És igen,azért kéne tanulni,ha nem is annyit,mint az előző félévben(mert akkor jól meghajtottak),hanem egy kicsit kevesebb is elég..fél órával kevesebb:P
2010. márc. 21. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!