Hogyan éljem túl a sulit?
Valahogy nem tudok hozzászokni. Még oké hogy lecke, tanulás, de eléggé sajnálom hogy egy csomó szabadidőmet elveszi, és máris retteghetek a dogáktól meg a feleléstől. Meg reggel korán kell kelni, hideg van, és messze a buszmegálló, semmi kedvem felkelni.
Az új magyartanár borzalmas, a fizika meg a földrajz tanár állandóan ordít, ha nincs zaj akkor is, és egyszerűen megőrülök az órákon, legszívesebben kirohannék a teremből. Föl-alá kell rohangálnunk az emeleteken a tömegben, minden teli van emberekkel, de még a mosdó is :| Lehet ez másnak normális és könnyen megy de nekem már most sok. Utálom a tömeget is és a hangos zajokat is, erre minden nap abban a tudatban kell felkelnem hogy kb délután kettőig ez vár rám.
Még azt se mondhatom hogy ott vannak a barátaim és szívesen megyek hogy találkozzak velük de egyetlen barátom van ő is csak úgy idézőjelesen.
Mit tudtok javasolni? Ha bármi ötletet mondtok esetleg valami motivációra az is segíthet.
Szívj el egy szál cigit vagy nyakalj be egy felest.
Túlgörcsölöd.
Én is hasonló helyzetben vagyok mint te ,nem tudtam még teljesen visszarázódni a suliba.
A tanulást fogd fel úgy , hogy ha most tanulsz,kapsz egy jó bizonyítványt és lesz egy jó àllásod.
A tanulást próbáld úgy beosztani,hogy hétvégére màr ne maradjon íràsbeli így lesz szabadidőd .
Szerezz barátokat! Menj oda az osztályba egy szimpi tàrsasàghoz és kezdjetek beszélgetni!Ha nem jut eszedbe semmi , válassz sablontémàt. Pl. Mi volt a hf. Xy miért nem jött suliba stb. Így kialakul köztetek egy beszélgetés és jóba lesztek.
Tűzz ki magad elé célokat! Így lesz okod a felkelésre.
Remélem,hogy tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!