BKF-NEMZETKÖZI GAZD. Mennyit ér az itt szerzett diploma? Tapasztaltok, vélemények a suliról?
ide szeretnék jönni vmelyik gazdaság szakra gazdálkodási és menedzsment vagy nemzetközi gazdálkodásra,de valahol azt mondják hogy nem egy színvonalas suli, valahol meg épp ellenkezőleg. nekem nagyon szimpatikus volt nyíltnapon is, meg a szellemiség is, de nem akarok nem elismert fősulira járni, ezért gondolkodom bgf-en is, de a vélemények arról is naon szélsőségesek..
tapasztalatok , előnyök, hátrányok?
bkf = modern, új, kevésbé ismert, lazább, inkább pénzre megy
bgf = jóval nehezebb, elismertebb, szemetebb vizsgáztatók
Én a BKF NG-on vagyok és szerintem nem egy nagy durranás, legalábbis ahhoz képest amit haverok mondanak különböző más egyetemekről. Mindenesetre én inkább járok egy olyan suliba, amiről tudom hogy el is tudom végezni, mint hogy bukdácsoljak életem végéig pl a BGF-en - és szerintem elhelyezkedéssel se lesz probléma. Ha beszélsz nyelveket, akkor nem fogja érdekelni a munkaadódat hogy hol végeztél.
A suli imidzse alapján pedig ne ítélj, eléggé szeretnek a marketingre adni - cserébe viszont minden szirszarért pénzt szednek. De a tanárok jófejek, meg általában a társasággal sincs probléma, szóval tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!