Egyetemre milyen laptopot vegyek? Érdemes Macbook Airt venni?
Nagyon tetszik a Macbook Air, mert nagyon könnyű, vékony, és hihetetlenül sokáig bírja az akksija (9-10 óra).
Mi a véleményetek róla? Vagy tudtok ajánlani valami jó laptopot?
Wampa: Szóval kiválasztottad a legdrágább modellt. LOL Ismét csak gratulálni tudok.
Kérdező: 280e-ért nem kapsz ebben a kategóriában jobbat. Viszont az OSX-et szokni kell. Ehhez rengeteg videó és hasznos leírás van a neten.
A kompatibilitás miatt meg ne aggódj. Bármelyik wines programot tudod futtatni, hogyha végszükség esetén erre lenne szükséged, van rá egy rakat megoldás. Monjuk nálam ott kezdődik a dolog, hogy már évek óta kizáratam az összes MS terméket az életemből. Már, akkor amikor még Macem sem volt. A kügyüket meg az OSX alapból támogatja, még a hülye drályverekkel (direkt így írtam) sem kell szívni.
Mindenképpen vedd meg. Miután megtapasztalod, hogy nem fagy és nem lassul, akkor rájössz, hogy "mekkora idióták az Apple felhasználók".
Nem olcsó, de az Air nem is olyan drága. És tényleg prémium termék, szerintem minden értelemben. Az OSX-et én nagyon szeretem, és ha rákényszerülsz egy alkalmazás miatt például, akkor tudsz rajta Windows-os ablakot is futtatni (bár semmi kedved nem lesz az OSX után azt használni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!