Elegendő a Mozaik Kémia 11-12 tk emelt érettségire?
A könyvben az van írva, hogy az emelt és közép érettségire való felszülésben nyújt segítséget, viszont sokszor hallottam, hogy mások nem csak csak ebből, hanem a többi kötetből is tanultak.
Szerintetek megfelel a könyv emelt kémia érettségire vagy a 8-9-10es könyveket is nézegessem?
És a Mozaik Érettségire készülőknek 1-2 biológiából? (ez is emelt)
Válaszaitokat előre köszönöm!:)
Nem elegek, csak egy 80% körüli középszintűre. Kémia emeltre Villányi Attila könyveit ajánlom.
A biosz nem az én asztalom, így arról nem nyilatkoznék.
Kémiából szerezd be az Ötösöm lesz kémiából című munkafüzetet, és oldj meg benne minden feladatot! A megoldások kötet nem csak a megoldásokat hanem a levezetést is tartalmazza. Az elmélet ami a tankönyvben van az egész jó. csak mindent az utolsó kisbetűig tudni kell.
Bioszból a Mozaikos tankönyvek sztem egész jók. Csak abból is mindent nagyon meg kell tanulni. Bioszból még ajánlom az Esszé típusú feladatok az írásbeli és a szóbeli érettségire című könyvet Sebőkné Orosz Katalin írásában :D Nekem segített :D Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!