Mateusz1997 kérdése:
Tényleg így van ha bukok?
Figyelt kérdés
Most vagyok 11.-es. informatika osztályba járok és hát nem nagyon megy a programozás. Azt mondták mi vagyunk az utolsó ilyen korosztály az alattunk lévő osztály már más felmenőrendszerben tanul, tehát nincs hova visszabuknunk. Akkor ha én most megbukok programozásból újra elsős leszek?2014. szept. 10. 16:52
1/3 anonim válasza:
Azért annyira nem más az az új rendszer. Ne akarj megbukni, de természetesen csak a saját évedet ismételnéd meg. Mért nem mész át másik osztályba, iskolába most, ahelyett, hogy a bukáson járna az eszed? De még meg is tanulhatod, lehet, hogy később ráérzel az ízére, esetleg segítséggel.
2/3 A kérdező kommentje:
Átakarok menni de szüleim szerint próbáljam meg , viszont érzem nem menne a dolog, erre meg azt mondják akkor meg majd félévkor átmegyek viszont akkor meg már nem hiszem, hogy átvesznek. Ez egy ördögi kör amibe keveredtem, mivel inkább reálos a suli én meg humános vagyok. Tudom a suli választáskor rontottam el de akkor még azt sem tudtam mit akarok mind ahogy igazából msot sem :( !
2014. szept. 10. 17:27
3/3 anonim válasza:
Rágd a szüleit fülét, értelmetlen félévig húzni, ha egyszer nem ezt akarod csinálni. Egy új közösségbe sokkal jobb most bekapcsolódni, mint fél év múlva, amikor már ők is előrehaladnak abban, amit ők tanulnak. Néha váltani kell, ha az ember rájön, hogy rossz lóra tett. Hajrá, győzködd a szüleidet addig, amíg be nem adják a derekukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!