Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha holnap nyitásra Óbudán (a...

Ha holnap nyitásra Óbudán (a Harrelba) bemegyek időpont nélkül NEK-et kérni van esélyem, hogy még zárásig megkapom?

Figyelt kérdés
Vagy képtelenség kivárni és időpontot kell kérni? Az nekem nem jó sajnos amúgy mert 1-2 héttel későbbre adnának.

2014. szept. 10. 10:27
 1/3 A kérdező kommentje:
Annyit nekem megér, hogy 6 órát ott üljek.
2014. szept. 10. 10:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Én 7. kerületi Okmányirodába mentem el időpont nélkül és horrorisztikus 3 órát vártam. Munka utána mentem oda és záráskor csak azért kerültem sorra, mert már senki más nem volt ott. Nem számítottam rá, hogy ennyire elhúzódik, ezért korábban eszembe sem jutott időpontot kérni.

Bementem, sorszámot kértem, a NEK fotót 10 perccel később meg is csinálták, majd további 3 órát vártam, hogy végre sorra kerüljek :(

2014. szept. 12. 12:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Az nem lehetett túl jó :( én mondjuk egyszer a balesetin vártam 3 órát. Amúgy nem az okmányirodába mentem hanem az Újbudai kormányablakhoz ott kb 20-30 perc alatt el lehet intézni. Viszont úgy tudom a másik kormányablakhoz kell időpont előre.
2014. szept. 12. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!