Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kötelező egy diáknak diákigazo...

Aechmea kérdése:

Kötelező egy diáknak diákigazolvánnyal rendelkeznie?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nincs rá szükségünk, de már többször kérték a suliban a számát. Tudtommal nem kötelező és nem találtam a neten erre semmit.

2014. szept. 9. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ha a vonaton,buszon,strandon stb helyeken dupla annyit szeretnél fizetni akkor egész nyugodtan :)
2014. szept. 9. 17:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem nem ez volt a kérdés. :)
2014. szept. 9. 17:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem, nem kötelező.

Mihez kérték? Tanulói azonosítót kérhetnek, de az nem a diák száma.

2014. szept. 9. 19:46
 4/7 A kérdező kommentje:
A diákigazolvány számát. Hatodik éve oda jár a gyerek, tavaly szül.akvi.kivonat kellett adategyeztetéshez, tegnap meg hazahozott egy papírt, amire minden létező adatát fel kellett írni. Ott az összes napló, az ellenőrző és ilyenekkel fárasztanak. Nem nagyon értem, ugyan mi változhatott tavaly óta a személyes adataiban vajon?!
2014. szept. 9. 20:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi, én is így tudtam.
2014. szept. 9. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor azt a mezőt üresen hagyjátok, és kész.

Az igazolvány csak egy lehetőség, aki nem akar, nem él vele. Sok embernek nincs is igazolványa a rendszer lassúsága miatt, nem tudom, tőlük milyen számot várnak...

2014. szept. 10. 12:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Ezt tettük, de őket ismerve.... Mindegy, ez van. :) Egyébként tudok olyat, aki évek óta nem kapott. Nagyon rosszul működik, mióta az OH-hoz került.
2014. szept. 10. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!