Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kisgyermekgondozói és nevelői...

Kisgyermekgondozói és nevelői képzések tanfolyamokról milyen a véleményetek?

Figyelt kérdés
Érdekelne ki vett már ilyen képzésen részt!Tudnátok e tételekben segíteni!
2010. jan. 18. 15:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én csecsemő- és kisgyermekgondozó-nevelőként végeztem tavaly. Ez egy 2 éves akkreditált felsőfokú OKJ-s szakképzés volt, Ajkán volt az iskola, ami soproni NYME Benedek Elek Pedagógiai karának a kihelyezett képzése.

Elég sok helyen el lehet vele helyezkedni:

-bölcsőde

-csecsemő és gyermekotthon

-családok átmeneti otthona

-gyermekjóléti szolgálat

-sérült gyermekeket ellátó intézmények

-gyermekfelügyelő

Én egy speciális iskolában dolgozom gyermekfelügyelőként, és nagyon szeretem :) Előtt pedig egy szállodában voltam gyerekfelügyelő és animátor.

2010. jan. 18. 15:44
 2/4 A kérdező kommentje:
SZia!te küldtél az emailemre?
2010. jan. 19. 10:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem én voltam, de ha van valami kérdésed, akkor írd meg, és írok én is privit ha szeretnéd :)
2010. jan. 19. 15:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Az lenne a kérésem hogy nem -e tudna nekem valaki segíteni kidolgozott tételekben!
2010. jan. 19. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!