Közlekedésmérnökről érdemes lenne átváltanom Járműmérnökre?
Figyelt kérdés
BME-n tanulok közlekedésmérnöknek, és megfordult a fejemben, hogy megérné-e kérvényezni az átvételemet járműmérnöki szakra. Ismerem mind a kettőt eléggé, egy éve tanulok itt. Igazából az érdekelne, hogy keresettebbek-e a járműmérnökök hazánkban? (Nagyon kérem, hogy csak az szóljon hozzá, aki egy kicsit is jártas ebben.)2014. szept. 5. 21:52
1/4 anonim válasza:
Járműmérnök elég tág, nem mindegy milyen szakirányt választasz. Van esetleg valami elképzelésed?
2/4 A kérdező kommentje:
Gépjárművek.szakirányra gondoltam, mert pl. Légi.járműveknek szerintem esélytelen a munkalehetőség Magyarországon. Ha maradok közlekedésmérnök, akkor pedig közúti szakirányra gondoltam. Vagy vasúti
2014. szept. 6. 07:29
3/4 anonim válasza:
Ha átvennének akkor rögtön kezdhetnéd a jhe1-el?
Gyorsan meg kellene kérdezned mit fogadnak el és mit nem.
Ezt a kérdést tedd fel facebook csoportba, ott gyorsabban és pontosabb válaszokat fogsz kapni.
Egyébként mindkettővel baromi hamar el lehet helyezkedni.
4/4 A kérdező kommentje:
Azt fogadják el, ami ugyanannyi kredit volt vagy több. Értelemszerűen ezek a fő tárgyak (fizika, mechanika, matek, stb..) Viszont a műábrázolást újból kell kezdenem. Átvenni egyből átvesznek félévkor, csak kérvényezni kell.
2014. szept. 7. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!