Tudtok jó francia magántanárt Vácon vagy Budapesten?
Ezt a kérdést, kérés már régebben valaki feltette.
Most megkerestem, ezt írta a tanárnő.
,,Én francia és angol magántanár vagyok kb 15 éve,ezalatt diákok százait juttattam el a nyelvvizsgáig ,pedig nem bölcsész hanem külkereskedelmi közgaszdász diplomám van.oradijam 1500 ft/45 perc,számomra nagyon fontos a francia nyelvtan szisztematikus alapos megtanitása/hiszen ez az egyik legnehezebb nyelv/.Eredeti francia nyelvtankönyvekböl tanitok,melyekböl a kislányom a párizsi követségen tanult.egyébként külföldi kapcsolatokkal és gyakorlattal is rendelkezem. a lányom a férjével már 1 éve Pá..rizsban dolgozik.A napi kommunikácio.ugyanolyan fontos mint a nyelvtan ezért már az elejétül beszédcentrikusan tanitok,sok eredeti francia cd hallgatás stb.Amennyiben érdekesnek találja ajánlatomat,kéreé jelentkezzen az alábbi email cimen teuchter@t-online.hu/ Katalin Teuchter/ vagy tel 06305538606 üdvözlettel Teuchterné Kati"
Ha gondolod, írjál neki vagy hívd fel!
Sajna több infóval nem tudok szolgálni, én is franciát tanulok, de csak online és itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!