Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tudtok jó francia magántanárt...

Tudtok jó francia magántanárt Vácon vagy Budapesten?

Figyelt kérdés
Esetleg akihez ti is jártok/jártatok :) Köszi előre is!

2014. szept. 5. 20:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést, kérés már régebben valaki feltette.

Most megkerestem, ezt írta a tanárnő.

,,Én francia és angol magántanár vagyok kb 15 éve,ezalatt diákok százait juttattam el a nyelvvizsgáig ,pedig nem bölcsész hanem külkereskedelmi közgaszdász diplomám van.oradijam 1500 ft/45 perc,számomra nagyon fontos a francia nyelvtan szisztematikus alapos megtanitása/hiszen ez az egyik legnehezebb nyelv/.Eredeti francia nyelvtankönyvekböl tanitok,melyekböl a kislányom a párizsi követségen tanult.egyébként külföldi kapcsolatokkal és gyakorlattal is rendelkezem. a lányom a férjével már 1 éve Pá..rizsban dolgozik.A napi kommunikácio.ugyanolyan fontos mint a nyelvtan ezért már az elejétül beszédcentrikusan tanitok,sok eredeti francia cd hallgatás stb.Amennyiben érdekesnek találja ajánlatomat,kéreé jelentkezzen az alábbi email cimen teuchter@t-online.hu/ Katalin Teuchter/ vagy tel 06305538606 üdvözlettel Teuchterné Kati"

Ha gondolod, írjál neki vagy hívd fel!

Sajna több infóval nem tudok szolgálni, én is franciát tanulok, de csak online és itthon.

2014. szept. 5. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!