Mennyire puskáztok főiskolán, egyetemen?
Mert meg kell, hogy valljam és sűrűn. Vizsgaidőszak mindig húzós. Főleg ha 1 héten 2 vizsga is van, akkor nem tudom teljesen megtanulni az egész anyagot. Általában félig eljutok,mindig a nekem egyszerűbb,érthetőbb anyagokat megtanulom, másik felét kiírom puskába.
Soha nem mentem még úgy el, hogy nem is tanulok és hogy puskám sincs, az már totál bukás.
Meg ha nem is tanulom meg, legyen meg puskába és máris meg van az esély hogy jobbat írok.
Ti hogy vagytok vele?
(persze ez nappalisokra vonatkozik, mert a levelezősőknél érthetőbb a puskázás,mert nincs idejük,dolgoznak, stb..)
egy tárgyból szoktam, de ott a tanár mondta év elején, hogy őt nem érdekli, hogy puskázunk-e vagy sem:D
többinél nem merek, mert én az amolyan lebukós fajta vagyok, totál bénám csinálnám.
Én soha nem puskáztam az egyetemen,se elötte. Valahogy nem vitt rá a lélek.
Egyébként szerintem a levelezösöknek a vizsgák általában jobban sikerülnek mint nekünk nappalisoknak.Ott inkább a tanár segit.
Az előfordult már, hogy felírtam a kezemre egy kifejezést, mert nem maradt meg. Vagy hogy a mellettem ülőről megnéztem, ami nem jutott eszembe (nem az egészet, csak hogy beugorjon, mi is a válasz).
Ezeken kívül soha nem puskáztam, nem is fogok.
És ezen kívül gyűlölöm, amikor én megtanulom, de mondjuk rosszak a kérdések és hármasra sikerül, míg a mellettem ülő, puskázó ember meg megírja négyesre vagy ötösre.
Harmadéves vagyok egyetemen.
köszönöm a válaszokat. :)
De jöhet még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!