SOS! Magán tanuló szeretnék lenni hogy kérjem meg anyáékat?
Figyelt kérdés
nagyonnagyon szeretnék magántanuló lenni de hogy kérjem meg a szüleimet??? a sulimba bunkok velem és csúfolnak énmeg csak sirok2014. szept. 3. 16:21
1/1 Kiszevagyok válasza:
Ne akarj magán tanuló lenni. Én az vagyok 3 éve mivel régi iskolába egy tanár megvert 5-ik osztályba és azóta nincs semmi ami ösztönőz hogy ki mozduljak bármiért. Régen sportoltam versenyszerűen de most már néha az élettől is elmegy a kedvem. Kezdj el sportolni suli mellett vagy bármi az égvilágon ha tényleg annyira nem szeretnek. inkább menj át másik iskolába vagy bármi de ha rám hallgatsz akkor nem leszel magán tanuló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!