Miért írja ezt a neptun, amikor be szeretnék jelentkezni a félévre? "Nincs beiratkozási időszak ehhez a félévhez! "
bgf-pszk
ezen a héten van regisztrációs hét
Eszerint valóban most van.
Akkor passz. Menj be vagy telefonálj be a Tanulmányi osztályra, hogy gond van!
(Még egy ötletem van: A neptunban az információ fül alatt van olyan, hogy időszakok. Ott nézd meg, hogy a neptun szerint mikor van a regisztrációs hét, mert lehet, hogy a neptunba mást tápláltak be.)
Regisztrációs időszak
kezdete: 2014. 08. 27.
vége: 2014. 09. 05.
Amúgy az önköltséget bekellett volna fizetni augusztus 24-ig... lehet, hogy ez a gond? de direkt nem fizettem be, mert passzív félévre akarok jelentkezni.. :\
Na mindegy, szerintem majd átraknak automatikusan passzívra...
"Szünetel(passzív) a hallgatói jogviszony akkor is, ha az adott félévre –soron következő képzési időszakra –a tanulmányai folytatásához szükséges bejelentkezést (előzetes tantárgyfelvétel, aktív státuszra történő regisztráció az Elektronikus Tanulmányi Rendszerben (Neptun hallgatói felületen), végleges tantárgyfelvétel), önköltség vagyköltségtérítés befizetése)a hallgatónem végzi el.Amennyiben a Tanulmányi és Oktatásszervezési Hivatal a hallgató bejelentkezésének érvénytelenségét észleli, az érvénytelenség megállapításáról és annak okairól a hallgatót írásban Neptun üzenet formájában vagy postai úton értesíti. Amennyiben a hallgatóaz érvénytelenségi okot nem szünteti meg az értesítésben meghatározott határidőn belül, akkor az adott félévben a jogviszonya szünetel."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!