Egyetemisták! Ti nem érzitek időnként úgy, hogy hiába haladtok vele, mégis mintha buták lennétek a szakotokhoz?
Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 19:29
3/4 anonim válasza:
Nem akarok egónak tűnni, de spec. azt nem szoktam érezni, hogy buta lennék hozzá. Inkább attól félek, hogy a gyakorlati részéhez nincsenek meg a képességeim, és néha kétségbe esek, hogy hogy fogok boldogulni. De aztán összekaparom magam, és akkor meg tökre úgy vagyok vele, hogy milyen iszonyatbaromijó leszek a szakmámban:D
Én a némettel kapcsolatban érzem azt, hogy valamerre haladok, de a fényt az istenért se látom az alagút végén.
4/4 anonim válasza:
Ez normális. Akkor kezdesz valamennyire érteni a szakmádhoz, amikor rájössz, hogy semmit nem tudsz belőle. De komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!