1/3 anonim válasza:
Nálunk nem tartanak :D
Harmadik éve járok ebbe az iskolába (középiskola) és most először volt évnyitó mióta ide járok. Évzáró meg egyáltalán nincs. Annyi, hogy június x.-én a délelőtt folyamán bemész a tanáriba, aláírsz egy papírt és az osztályfőnök odaadja a bizonyítványt és mehetsz is haza.
2/3 anonim válasza:
Nem mindenhol tartanak. Igazából nincs is rá nagy szükség, de attól még sok helyen erőltetik több-kevesebb sikerrel.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Bevallom én irigylem azokat, akiknél nincs ilyen felesleges esemény. Sajnos én kifogtam az olyan intézményeket, amelyek tartanak.
2014. szept. 2. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!