Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mik mostanában a jól fizető...

Mik mostanában a jól fizető állások, munkák?

Figyelt kérdés

Van egy nappali hittanári diplomám, (meg egy középszintű számtech szoftverüzemeltető OKJ-s oklevelem, 52-vel kezdődik a száma).

1 hete tudtam meg, h a hittanári nem számít bele a rendes áll. fin. képzésekbe, mert hitéleti, tehát a lényeg: 12 félévem van, csinálhatok újra egyetemet, felsőfokú szakképzést. Csak levelezőre gondoltam, 3 (db:))4 év alatti gyerekem van.

Valami olyan érdekelne, amivel azért lehet pénzt keresni. Ami megfogott, de ezek nem pénzesek: ifjúságsegítő, jogi asszisztens. A jog határeset, ha épp felvennének, az megint 5 év, Miskolcon van, vagy Győrben indul, mi Dunaújvároshoz lakunk közel. Elég strapás lenne, nem beszélve arról, hogy belőlük sok van.

Egy dolog, hogy mihez lenne kedvem, azt úgyis tudom. Már arra is gondoltam, hogy jogi assz. és utána jog, ha lesz kedvem, vagy úgy alakul az életem. Ez is jó megoldás, de kb 100.000-et keresnek, én többre gondoltam. Az ifjúságsegítő tetszene.

Esetleg gyakorlatiasabb ötleteket várnék. Ilyen minden mindennel összefügg - megoldásokat. Tehát ahogy kapcsolni lehet egymáshoz az elvégzetteket.

Ja, azért annyira behatárolt a dolog, hogy magyar és töri jegyeimet viszem, tehát közgáz, informatika ilyenek nem érdekelnek. Alapszakokhoz 408 pontom van, felsőfokú szakképzéshez 450.

Vagy én vagyok hülye, h amihez kedvem lenne, az nem fizetős, pl: andragógia, szocped.

A felvi.hu-tól kíméljetek, azt böngészem minden szabad percemben már beleőrülésig.

remélem, érthetően írtam, köszi előre a válaszokat.

2010. jan. 17. 14:48
 1/1 anonim ***** válasza:
orosz szak? sok oroszul beszélő embert keresnek, igazd oda a töri és magyar közül csak az egyik kell, a másik egy nyelv
2010. jan. 17. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!