Miért kérdés máig, hogy József Attila öngyilkos volt vagy véletlen balesetben hunyt el?
Figyelt kérdés
Szerintem az Ím, hát megleltem hazámat... elég bizonyíték.2014. szept. 1. 03:10
1/7 anonim válasza:
Nem igazán kérdés, de mindig vannak "izék", akik pénzt akarnak keresni a szenzációs felismeréseikkel.
2/7 anonim válasza:
azért mert nem volt ott senki aki konkrétan látta volna az esetet hogy hogyan történt, ezért csak valószínűsíthetőek a dolgok, az a vers alapján amivel te pélálóztál az valószínűsíthető hogy öngyilkos lett, de a halála előtt órákkal jó híreket kapott amiből pedig a baleset következtethető
3/7 anonim válasza:
Mert nem a mozgó vonat elé vetette magát, hanem álló vagonok között mászott át, amik közben megindultak. Lehetett baleset is. Az, hogy valaki öngyilkos akar lenni, nem védi meg a halálos balesetektől :)
4/7 anonim válasza:
Még régebben olvastam egy könyvben.hogy a rendőrségi jegyzőkönyv is balesetet írt.A testvérei is hivatkoztak erre,de hiába;mert mivel nem volt könnyű személyiség,meg írt olyan verseket,amiket könnyű volt támadni,hát mindenki szívesebben hitte el az öngyilkosságot.
7/7 anonim válasza:
Ez meg nekem nem világos. Akik azt mondják, balesete volt, azok azt mondják, nem volt türelme kivárni, hogy elmenjen a vonat, ezért mászott át alatta.
De miért mászott át?
Én jártam Szárszón és a vasúti jelzőlámpa nem ott van ahol a vonatok állnak.
Ha jól emlékszem arra amit mondtak, József Attila a Balatonpart felöl jött, akkor a lámpák fele kellett volna, hogy menjen, ahol az autók is várnak.
Egy kitérő kellett volna hogy legyen, hogy odamenjen a szerelvényhez és átmásszon alatta.
Ha nem tudta kivárni, hogy elmenjen a vonat, miért nem rohant csak át a kereszteződésben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!