Ti mit tennétek a helyemben? Tanulnátok olyat, ami nem érdekel?
20 éves vagyok, tavaly érettségiztem majd kicsit elhalogattam a szakma tanulást mert dolgoztam és amúgy sem tudtam eldönteni, hogy mit szeretnék. Mostmár viszont nem akarok halasztgatni, igy elhataroztam hogy beiratkozom suliba, estire fogok járni mert az mehet munka mellett is. Viszont nem sikerült olyan szakmát találnom, ami tényleg érdekelne. Munkákból adódóan kiderült, hogy legjobban emberek közt, és emberekkel dolgozva érzem jól magam. Jelenleg kasszás vagyok, nagyon szeretem mert sok pozitív visszajelzéstkapok, de lassuk be ez nem túl nagy karrier... Viszont nem tudom mi lenne az, ami előrelépési lehetőséget nyújtana. Nem szeretnék ápolónő vagy kisgyermekgondozó lenni, mert tudom, hogy nem bírnám lelkileg (hiperérzékeny vagyok). Ti mihez kezdenétek? Nézegettem az iskolák kínálatát, de nem talaltam semmit, ami megfogott volna.
Egyelőre mindenképp ingyenes képzést keresek, mert a jelenlegi fizetésemből nem tudnék finanszírozni egy sulit. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!