Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Utolsó évem a suliba itt az...

Utolsó évem a suliba itt az érettségi! hogyan mit csináljak több tanulás?

Figyelt kérdés

sose voltam legjobb tanuló 2 esekkel átrugdostak meg azért próbáltam tanulni is, azt elkell mondjam mindig is nehezen ment a tanulás és már itt vagyok az érettségi elött nagyon félek, hogy nem fog sikerülni utolsó évem nem akarom elszúrni.

aki ilyen rossz tanuló volt, mint én annak is sikerült azért valamennyi tanulással?

2014. aug. 30. 23:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát szerintem, aki végig kettesekkel ment, annak az érettségije sem lesz feltétlenül szuper. Persze még most nem késő elkezdeni.

Először is mérlegelj, hogy hol tanulsz tovább, milyen irányba szeretnél menni. Nézd meg mik a választott intézmény követelményei, majd kalkulálj "plátói" százalékokat. A felvételi tárgyakra gyúrj rá. Ha még nincs nyelvvizsgád, még most sem késő lerakni legalább egy középfokút (félév tanulással meg lehet).

2014. aug. 30. 23:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy meg-e lesz az érettségid, ha nem mész tovább tanulni, mert jó esetben eltudsz majd vele helyezkedni egy gyárban.
2014. aug. 31. 09:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha én "próbáltam" tanulni akkor nem kettest írtam, hanem négyest:D illetve matekból hármast, mert az sosem ment.
2014. aug. 31. 09:32
 4/4 A kérdező kommentje:
nem megyek sehová tovább tanulni csak legyen meg!
2014. aug. 31. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!