Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Aki magyar szakon tanul...

Aki magyar szakon tanul BTK-n, abból mi lesz?

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Magyartanár például.
2010. jan. 16. 22:27
 2/4 anonim ***** válasza:
nézd meg a szakleírásokat, a mesterképzéseket stb.
2010. jan. 16. 22:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én magyaros vagyok az ELTÉ-n. :) Nagyon szeretem, imádom ezt az egyetemet.

Ha magyar az alapszakod, rengeteg specializáció vagy minor közül választhatsz, és ettől függ, h mi lesz belőled. Ha tanár akarsz lenni, akkor felveszel egy minor, egy másik tárgyat, és két szakos tanár leszel. De sok lehetőség van még. Itt az ELTE honlapja: [link] menj rá, h BA alapszakok, szakirányok, ott leírja a lehetőségeket és nézz szét a felvi.hu-n is, ott is ír sok dolgot, h mi leszel, ha elvégzel ilyen-olyan szakot, és mesterképzést...

Ha tényleg érdekel egy kicsit, akkor sokkal jobb, ha magad nézel utána a dolgoknak, mint azt az egyszerű választást választani, h felteszel itt egy kérdést, és majd ír 1-2 ember...

2010. jan. 16. 22:52
 4/4 anonim válasza:
Marklar.
2010. febr. 17. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!