Egyetemen nappali tagozaton minden hétköznap be kell járni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 21:03
1/12 anonim válasza:
hát ha van órád nem árt.Főleg ha van katalógus(névsor).Amelyiken nincs abból is valahogy át kell menni.Mondjuk nekem pénteken eddig soha nem volt órám.
2/12 anonim válasza:
általában úgy van, hogy gyakorlatra (szeminárium) be kell járni, az előadásra meg nem kötelező, bár egyes helyeken oda is.
Aztán sok függ a tanároktól is, van aki komolyabban veszi ezt, és van aki kevésbé.
3/12 anonim válasza:
Nem, csak kollokviumra, előadásra nem kötelező, már persze ha a tanár nem olyan őrült, hogy katalógust vezet előadásánál is. Gyakorlatról félévente 3at lehet hiányzoni.
4/12 A kérdező kommentje:
hú oké köszi
2010. jan. 16. 21:19
5/12 anonim válasza:
Vannak látogatásköteles előadások is (már ahol). Az elején érdemes azért mindehova bemenni és megfigyelni, ki mit vár el :)
6/12 anonim válasza:
jó tanács:
dolgozz kicsit egyetem mellett
munkatapasztalat nélküli diplomásból sok van
nem kötelező bemenni előadásokra
de van ahol van jelenléti iv
gyakorlati órákra kötelező menni
7/12 A kérdező kommentje:
és előfordulhat hogy lesz olyan napom amikor egyáltalán nem lesz órám ?
2010. jan. 16. 21:37
8/12 anonim válasza:
én fősulira jártam, nekem csak egy félévben volt pénteken órán. a többi félévben megúsztam a péntekeket.
egy barátnőmnek, aki másik fősulira járt, szerdáig volt órája, utána csüt-péntek szabad.
attól függ, mennyi órád van egy héten és azokat hogy veszed fel. így lehet hogy lesz üres napod. ha dolgozol akkor kérhetsz nappalin egyéni tanrendet is! nézz utána!
9/12 A kérdező kommentje:
köszi,nem igen fogok dolgozni :D
2010. jan. 16. 22:06
10/12 anonim válasza:
bocsi,azt hiszem félreérthetően írtam: nem csak az lehet egyéni tanrendes,aki dolgozik. De indokolni kell.Így több szabadidőd lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!