Érettségi után 328 pontom lett az milyennek számít szerintetek?
gyenge... állami szakokra nem elég.. gagyibb helyeken (Zsigmond, Kodolányi) meg elég a 260is.
ahova engem felvettek oda 416 pont kellett (nekem 423 lett) volt olyan szak ahol 449 lett (de az állami része 465 lett volna)
azok a "jobb képességű" osztálytársaim akik leszarták az egészet, sikerül úgy ahogy alapon is simán elértek 350-370 pontot..
" felvenni felveszik, de az érettségi csak egy délutáni séta az egyetemi elvárásokhoz képest..."
- Mert ugye az érettségi eredménye predesztinálja az embert további tanulmányaira, ugye? Én sem tanultam az érettségire, mégis tudtam egyetemen napi hat-nyolc órákat tanulni vizsgákra.
pár példa: földrajz 272, környezetmérnöki 260, műszaki földtudományi 282, anyagmérnöki 260, ápolás és betegellátás [gyógytornász] 306, egészségügyi gondozás és prevenció [védőnő] 263, anglisztika 283, orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus 262, kulturális antropológia 260
ezek a Miskolci Egyetem egyes szakjainak az idei ponthatárai, biztos vagyok benne hogy még egy halom szak van amire elég, nézd végig te az összes egyetemet és a pontjaikat ha annyira kíváncsi vagy rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!