Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen jegyet/bérletet vehetek...

Milyen jegyet/bérletet vehetek bkv-ra?

Figyelt kérdés
Idén ősszel kezdem az egyetemet,de levelező tagozaton.október 31-ig érvényes még a középiskolai diákigazolványom,amiről kaptam egy A/4-es papírt ami helyettesíti a diákot.Vonatra,és buszra még megvehetem a rendes tanuló bérletet,de mi a helyzet a bkv-val?Néztem a honlapon,van tanuló bérlet közoktatásban tanulóknak felsőoktatásban tanulóknak.Szeptemberben milyen bérletet,jegyet vehetek?
2014. aug. 28. 09:59
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
a levelező tagozaton is kaptok diákit az egyetemtől én úgy tudom. melyik olcsóbb? :D az egyetemi, vagy a közoktatásos? mert azt vedd meg, októberig úgyis mindegy melyiket veszed, mert a középiskolais igazolványod megvan :) ;)
2014. aug. 28. 10:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Levelezőtagozatos diákigazolvánnyal nem vehetsz diákbérletet. Október 31-ig még lehet érvényes "közoktatásban tanulós" diákbérleted, utána már teljes árút kell venned.
2014. aug. 28. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!