Fel kell tüntetni az e-felvételinél?
Figyelt kérdés
Arról van szó, h. elvégeztem egy 2 éves felsőfokú jogi asszisztensi képzést Egerben az Andrássy Gy. Közgazd. Szakközépben. Ez a szak a Miskolci Egyetemmel van akkreditálva, fizetni nem kellett érte. És most nem tudom, h. az e-felvételinék felsőfokú tanulmányok rovatba be kell-e írnom és ha igen államilag finanszírozott képzésként? Légyszi segítsetek, nagyon fontos!2010. jan. 16. 00:10
1/8 anonim válasza:
Hát, bár én postai úton adtam fel tavaly, de ott oda volt írva, hogy OKJ-s papíroknak is kérik a fénymásolatát, úgyhogy gondolom e-felvin is másolni kell.
2/8 anonim válasza:
Bár ha nem kapsz érte plusz pontot akkor teljesen felesleges
3/8 anonim válasza:
Igen, minden végzettséget [pl. OKJ], ha számít a felvételi eljárás során az adott intézményben, jelezned kell ÉS elküldeni 1 db másolatot.
4/8 anonim válasza:
Ez középfokú/szintű végzettség, csak felsőfokú szakképzés a neve.
5/8 anonim válasza:
szia. természetesen be kell írnod. ha fizettél érte, szerintem nem számít állami finanszírozott képzésnek. Az állam 12 félévet finanszíroz, még mindig marad 8, ha tovább tanulsz. Vágj bele, és a maradék 2 félévet fizeted, szerintem valahogy ki lehet bírni. Én is itt vagyok 3 gyerekkel, összesen 150.000-ft-ból élünk, de ha költségtérítésesre vennének fel, akkor szeptemberig összespórolnám az első félévet és utána minden hónapban a következő félévet. és ez igenis felsőfokú, gondolom az okj-s szám 55-tel kezdődik. pluszpontot kapsz érte a felvételinél, ha azon szakirány felé jelentkezel. az nem számít, h szakközépben oktatták.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, felsőfokú és 55-el kezdődik, de nem olyan irányban tanulok tovább ahová beszámítana. Akkor is beírjam?
2010. jan. 16. 21:22
7/8 anonim válasza:
utolsó vagyok. mindenképpen írd be. a felvi.hu-n van ügyfélszolgálat, én egész héten zargattam őket mindig az épp akuális kérdésemmel, mert nehezen áll össze a kép. hívd fel őket holnap, pontosan megmondják. 8-tól 4-ig veszik fel a telefont.
8/8 A kérdező kommentje:
Ok! Köszööm a segítséget!
2010. jan. 17. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!